Maskáčové šaty, které zaujmou Vaše oči

Maskáčové šaty, které zaujmou Vaše oči

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Maskáčové šaty, které zaujmou Vaše oči

Mezi mladou módou by neměl chybět kousek, kterým zaujmete hlavně muže. Maskáčové šaty volného střihu, které jsou doplněny kapucí a kapsami s dlouhým rukávem. Tyto šaty vojenského stylu, by neměly chybět v naši skříni. Tímto modelem zaujmete muže, kteří jsou plní adrenalinu. Věřte, že tyto šaty Vám budou pohodlné, kvůli rovnému střihu. Šaty jsou doplněny širší stuhou, která je doplněna nápisem. Tento model Vám bude sloužit jak na jaře, tak i na podzim. Tento model je kouzelný. https://www.mlada-moda.cz/damska-moda/saty/filter/color/maskacova Šaty tohoto stylu nikdy nevyjdou z módy, jsou stále mezi nejprodávanějšími. Proč je doma nemít?

camouflage-145980_960_720

Tento styl šatů, nemusíme řadit jen do módy mladých. Pokud si všímáme, tyto šaty se nosí i v jiných věkových kategoriích. Takže není to nic neobvyklého. Tento vzor je zajímavý díky tomu, že není jednobarevný. Patří mezi oblíbené vzory, které nevidíme jen na šatech, ale i na jiném oblečení, či jiných doplňcích.

camouflage-33708_960_720

Výhody šatů, maskáčového stylu

° Barevně zajímavé

° Součást kapuce je široká stuha s nápisem Asweare

° Zaujmete každého drsného muže, který kolem Vás projde

° Na výběr z mnoha barevných varianta

° Můžete vybírat s více možností střihů

° Vhodné na jaro a podzim

Parametry maskáčových šatů

° Šaty volného střihu a kvalitního materiálu

° Univerzální velikost vhodná pro velikosti S, M, L

° Materiál: 90% bavlna, 10% elastan,

° Rozměry:

Šířka pod pažemi: 62 cm

Délka celého modelu: 84 cm

Délka rukávu od podpaží: 40 cm

Šířka v bocích: 62 cm

Tyto šaty jsou na běžné nošení, tedy volnočasové. Budou Vám pohodlné. Za tento model budete vděčni za chladného počasí. Budete nadšeni, jak se Vám budou nosit. Rádi na sebe oblékneme něco, aby se za námi muž otočil.

Ženy se rády ukazují. Zaujmou ostatní díky tomu, co mají zajímavého na sobě. Věřím, že tento krásný model se Vám bude líbit, neodoláte a zakoupíte. Buďte zajímavé, hravé, rajcovní.

Create Account



Log In Your Account